Біфштекси для бургерів з витриманої яловичини Абердин (Shock Freeze)
Біфштекси для бургерів зроблено з преміальної яловичини Абердин вологої витримки. Ця яловичина стала еталонною завдяки винятковій ніжності та високому ступеню мармуровості м’яса.
М`ясо для біфштексів витримується у вакуумній упаковці за температури 2-4℃ протягом 14-21 дня. Така технологія надає яловичині ніжності та яскравого смаку. А шокове заморожування гарантує, що біфштекси збережуть свіжість, якість та усі смакові характеристики, перш ніж потрапити до вашого столу.
Склад: яловичина Абердин вологої витримки, сіль, перець. Готувати на звичайній або тефлоновій пательні, у духовці з конвектоматом, на грилі або барбекю.
Детальніше про приготування біфштекса:
Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати біфштекси для бургерів у мережі магазинів «М`ясторія».