Біфштекси для бургерів з американською гірчицею (540 г)

360,00
грн.
Кількість біфштексів в упаковці — 6 шт.
Вага упаковки — 750 г.

Біфштекси для бургерів яловичі витримані з американською гірчицею (Shock Freeze)

Біфштекси з яловичини вологої витримки з додаванням гірчиці створено для тих, хто цінує пікантність, поєднану з класикою. Відбірна яловичина прошла процес тривалого дозрівання методом вологої витримки за низьких температур протягом 14-21 днів. За цей час яловичина ферментується і отримує яскравий смак.

Після дозрівання з неї виготовляють біфштекси, додають спеції й американську гірчицю та охолоджують методом шокової заморожування, щоб зберегти якість та смакові характеристики. Вам залишається лише обсмажити біфштекси та скласти улюблений бургер.

Склад: яловичина вологої витримки, гірчиця американська, сіль, перець. Готувати на звичайній або тефлоновій пательні, у духовці з конвектоматом, на грилі або барбекю.

Детальніше про приготування біфштекса:

  • дайте біфштексу природним чином нагрітися до кімнатної температури. Потім приберіть вологу з поверхні біфштексу за допомогою паперового рушника;
  • розігрійте пательню, змастіть її оливковою олією і покладіть біфштекс;
  • обсмажте його на середньому вогні;
  • після того, як біфштекс підсмажиться з одного боку, лопаткою обережно переверніть його на іншу сторону. В середньому одна сторона просмажується 7 хвилин;
  • слідкуйте, щоб вогонь не був сильним, інакше біфштекс посмажиться зовні і залишиться сирим усередині.

Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати біфштекси для бургерів у мережі магазинів «М`ясторія».

Часто купують