Томлений бріскет з мармурової яловичини з соусом барбекю

405,00
грн.

Томлений бріскет з мармурової яловичини з соусом Барбекю (500 г)

Бріскет – або, як ми більш звикли, «грудина» – щира рекомендація від М’ясторії. Низькотемпературне приготування м’яса протягом 4,5 годин надає йому неймовірної ніжності. Висока мармуровість робить його ароматним і соковитим. Томлений бріскет тане у роті, а соус Барбекю додає йому пікантного смаку.

Щоб отримати повноцінний обід чи вечерю для всієї родини вам потрібно дотриматися всього кілька простих кроків. За 30 хвилин перед приготуванням витягніть страву з холодильника та залиште за кімнатної температури. Після цього поставте свинину з овочами в гарячу духовку на 15 хвилин. Викладіть м`ясо з гарніром на тарілку та подавайте до столу гарячим.

Склад:

  • яловичина вищого ґатунку;
  • соус Барбекю (томатне пюре, часник, сіль, цукор, спеції).

Три причини замовити томлений бріскет з мармурової яловичини з соусом барбекю від «М`ясторії»:

  • фермерська мармурова яловичина найвищої якості;
  • пряний та ароматний фірмовий соус барбекю;
  • ніжна та гаряча страва за 15 хв.

Кухарі «М`ясторії» використовують наше найкраще м`ясо бичків мармурових порід, томлять його, одразу охолоджують та пакують в акуратні коробки. Якщо хочете притримати його на потім, зберігайте в холодильнику при температурі 0-4℃. Коли вирішите приготувати – дістаньте з холодильника за півгодини до готування. М`ясо кімнатної температури розігрійте – і все, смачного!

Доставка по Києву та містам України відбувається за адресою, вказаною в замовленні. Сплатити можна будь-яким зручним способом – при отриманні або онлайн на нашому сайті.

Часто купують