Охолоджені томлені ребра з фермерської свинини з соусом татакі (500 г)
Рум`яні свинячі ребра, томлені зі спеціями та ароматним соусом Татакі, стануть зіркою будь-якого столу. Томлене м`ясо ми готуємо протягом 4,5 годин, щоб вам залишилося лише нагріти його та подати до столу. До свинячих ребер ми підібрали солодкувато-пряний соус Татакі, який витончено підкреслює смак м`яса й надає йому азійського колориту.
Соковите та ніжне м`ясо легко відокремлюється від кісточки. Ребра в коробці охолоджені, але не заморожені. Просто нагрійте м`ясо в гарячій духовці приблизно 10 хвилин, полийте соусом – і насолоджуйтесь апетитним смаком та ароматом.
Склад:
Три причини замовити томлені ребра з фермерської свинини від «М`ясторії»:
Готові та охолоджені ребра можна зберігати на полиці холодильника за температури від 0 до +4℃. Перед приготуванням радимо дати м`ясу нагрітися до кімнатної температури протягом півгодини. Після цього розігрійте реберця в духовці протягом 10-15 хвилин, полийте соусом та подавайте гарячими.
Ми отримуємо свинину для томлених ребер від перевірених фермерських господарств, де тваринам надають натуральне харчування та ретельний догляд. «М`ясторія» готує лише зі свіжого м`яса найвищої якості. Замовляйте доставку свинячих ребер від «М`ясторії» онлайн або приходьте в наш магазин!