Набір «Стейк Філе-міньйон»

665,00
грн.

Набір «Стейк Філе-міньйон»

Філе-міньйон є найніжнішим із класичних преміальних стейків. Його отримують із вирізки — найціннішої частини яловичини. Ця частина не бере участи в русі, а тому вирізняється унікальною мармуровістю та м`якістю.

Філе-міньйон має витончений смак з менш вираженим яловичим компонентом. Щоб розкрити його не потрібне маринування чи додаткові спеції. Цьому стейку достатньо лише дрібка солі та перцю, а також кілька крапель олії.

Приготований стейк має хрустку скоринку ззовні й соковите м`ясо всередині. Таку особливість надає йому правильна товщина шматка — від 5 до 8 см. Купуючи стейк в «М`ясторії», ви можете бути впевненими, що отримаєте справжній стейк Філе-міньйон і зможете приготувати легендару страву у себе вдома.

До набору входить усе необхідне для приготування:

  • оливкова олія EVOO;
  • гімалайська сіль;
  • суміш перців;

4 причини замовити м`ясо в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м’яса такої ж якості за нижчою вартістю;
  • доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
  • зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5° С.
  • фірмова продукція. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують натуральний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м’яса.

Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати стейк у мережі магазинів «М`ясторія».

Часто купують