Біфштекси для бургерів з витриманої яловичини (540 г)

360,00
грн.
Кількість біфштексів в упаковці — 4 шт.
Вага упаковки — 540 г.

Біфштекси для бургерів з витриманої яловичини (Shock Freeze)

Класичні біфштекси з витриманої яловичини преміальних порід стануть зіркою будь-якого бургера. Ми відібрали яловичину фермерських господарств, де тварини отримують натуральне харчування та ретельний догляд, перевірили відповідність найвищим стандартам якості та сформували ідеальні котлетки. Вам залишається лише підсмажити їх та смакувати улюблений бургер.

М`ясо для бургерів дозріває методом вологої витримки за низьких температур протягом 14-21 днів. За цей час яловичина ферментується і отримує яскравий смак. Після дозрівання з неї виготовляють біфштекси та охолоджують методом шокової заморожування, щоб зберегти якість та смакові характеристики.

Склад: яловичина вологої витримки, сіль, перець. Готувати на звичайній або тефлоновій пательні, у духовці з конвектоматом, на грилі або барбекю.

Детальніше про приготування біфштекса:

  • дайте біфштексу природним чином нагрітися до кімнатної температури. Потім приберіть вологу з поверхні біфштексу за допомогою паперового рушника;
  • розігрійте пательню, змастіть її оливковою олією і покладіть біфштекс;
  • обсмажте його на середньому вогні;
  • після того, як біфштекс підсмажиться з одного боку, лопаткою обережно переверніть його на іншу сторону. В середньому одна сторона просмажується 7 хвилин;
  • слідкуйте, щоб вогонь не був сильним, інакше біфштекс посмажиться зовні і залишиться сирим усередині.

Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати біфштекси для бургерів у мережі магазинів «М`ясторія».

Часто купують