Томлена грудинка з фермерської свинини в азіатському соусі

405,00
грн.

Охолоджена томлена грудинка з фермерської свинини в азіатському соусі (500 г)

Соковита свиняча грудинка, томлена протягом 4,5 годин у фірмовому маринаді. Насичений смак та ніжну текстуру м`яса підкреслює запашний азіатський соус із томатів та духмяних спецій.

Грудинку з відбірного м`яса ми отримуємо з перевірених фермерських господарств, де тварин годують виключно натуральним кормом. Це забезпечує високі смакові характеристики м`яса та його бездоганну якість.

Склад:

  • грудинка свиняча вищого ґатунку;
  • азіатський соус (ріпчаста цибуля, томатна паста, мед, цукор, соняшникова олія, соєві боби, картопляний крохмаль, часник, сіль, спеції, сушені овочі: паприка, цибуля, часник).

Три причини замовити томлену грудинку з фермерської свинини в азіатському соусі від «М`ясторії»:

  • фермерська свинина найвищої якості;
  • пряний та ароматний фірмовий соус;
  • ніжна та гаряча страва за 15 хв.

Готову та охолоджену грудинку можна зберігати в холодильнику за температури від 0 до +4℃. Перед приготуванням радимо залишити м`ясо за кімнатної температури протягом півгодини. Після цього розігрійте свинину в духовці протягом 10-15 хвилин, полийте соусом та подавайте гарячою.

Замовляйте доставку томленої грудинки з фермерської свинини в азіатському соусі на сайті або в мобільному додатку «М`ясторія», щоб ми доставили страву в Києві чи до інших міст України. Оплата можлива зручним для вас способом: картою або готівкою при отриманні замовлення, а також онлайн.

Часто купують