Томлена рулька з фермерської свинини в медово-гірчичному соусі

405,00
грн.

Охолоджена томлена голяшка з фермерської свинини в медово-гірчичному соусі (850 г)

М`ясо, витримане в пряному маринаді та томлене протягом 4,5 годин, стає ніжним та ароматним. Гостро-солодкі нотки медового соусу чудово відтіняють багатий смак та аромат голяшки.

Щоб отримати свіжу, запашну й теплу страву потрібно всього кілька простих кроків. Залиште охолоджену голяшку на 30 хв при кімнатній температурі, а тоді покладіть її в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Ми гарантуємо, що в процесі зберігання та приготування томлена голяшка збереже усі смакові характеристики й ніжну структуру.

Вага: 850 г
Часто купують