Лазанья Болоньєзе

385,00
грн.

Лазанья Болоньєзе (2 порції по 250 г)

Класична лазанья від «М`ясторії» – це соковитий м`ясний соус Болоньєзе з томатами у власному соку, ніжний вершковий соус Бешамель та тонкі листи тіста з борошна вищих сортів. Симфонію смаків доповнюють сири моцарела та пармезан.

Правильна лазанья обов`язково містить густий м`ясний соус болоньєзе. Ми робимо його з двох видів м`яса для багатшого смаку та соковитішої текстури. Наш болоньєзе – це поєднання нашої кращої яловичини та свинини, свіжих томатів, зелені та спецій.

Склад: яловичина вищого ґатунку, свинина вищого ґатунку, молоко, сир моцарела, томати у власному соку, листи лазаньї з твердих сортів пшениці, сир пармезан, селера, морква, цибуля ріпчаста, вершки, олія рослинна, вино біле, вершкове масло, вино червоне, борошно, томатна паста, суміш перців, часник, чебрець свіжий, базилік зелений, петрушка, кріп, цукор, мускатний горіх.

Кількість порцій: 2.

Три приводи замовити лазанью Болоньєзе від «Мясторії»:

  • класичний італійський рецепт;
  • лише якісні інгредієнти;
  • ресторанна страва за 15 хвилин.

Ми готуємо лазанью за рецептом, привезеним нашими кухарями з самої Італії, щоб ви могли скуштувати частину італійської культури у себе вдома. Приготування справжньої лазаньї не може займати менше кількох годин. Якщо ви бажаєте отримати ресторанну страву вдома й не витрачати зайвого часу, замовляйте готову лазанью від «Мясторії».

Вам залишилося лише розморозити страву та розігріти її в духовці протягом 15 хвилин. Лазанья стане повноцінним обідом або вечерею для двох осіб. Замовте лазанью Болоньєзе у нас, і ми доставимо її до вашого столу в найкоротші терміни.

Умови зберігання та термін придатності:

  • за температури 0-4°C – 96 годин;
  • за температури мінус 18-24°C – 30 днів.
Часто купують