Набір «Стейк Ті-боун»

1248,00
грн.

Набір «Стейк Ті-боун»

Ті-боун — один із найбільших та найцікавіших стейків. Він має два види м`яса: філе-міньйон та стріплойн, які розділені тонкою кісткою. Обидві частини гармонійно поєднуються і доповнюють смакові характеристики одна одної. Ніжне за смаком і винятково м`яке філе-міньйон ідеально відтіняє насичений смак стріплойна.

Додаткового аромату й соковитості йому надає кістка. Вона не лише збагачує смак м`яса, але й допомагає рівномірно розподілити температуру при приготуванні. Біля кістки стейк завжди виходить менш просмаженим, але винятково соковитим.

Справжній стейк Ті-боун готують із добірної яловичини з високим ступенем мармуровості. Це гарантує той самий глибокий смак, притаманний виключно преміальному м’ясу.

До набору входить усе необхідне для приготування:

  • оливкова олія EVOO;
  • гімалайська сіль;
  • суміш перців;

4 причини замовити м`ясо в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м’яса такої ж якості за нижчою вартістю;
  • доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
  • зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5° С.
  • фірмова продукція. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують натуральний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м’яса.

Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати стейк у мережі магазинів «М`ясторія».

Часто купують